"СОЛОДКИЙ БУМ" У "КАРІТАСІ"

21 вересня, в день урочистості Різдва Пресвятої Богородиці, храмове свято відзначає Катедральний Храм Різдва Пресвятої Богородиці Кам’янець-Подільської Єпархії УГКЦ. В честь цієї урочистості діти - підопічні Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас» вирішили влаштувати благодійну ярмарку, під час якої будуть продавати власноруч спечене печиво. Навіть назву вигадали відповідну – «Солодкий Бум».

Юні вихованці «Карітасу» дуже полюбляють готувати смаколики. Які тільки запашні аромати не ходили по нашій кухні.  Ми ліпили вареники, пекли піццу, готували салати «Олів’є», «Вінігрет», «Лісова поляна», виробляли тістечка.  Цього разу вирішили випікати пісочне печиво – коронне та улюблене частування дітлахів.
Підготовка до ярмарки зайняла декілька днів. Було зроблено три види тіста та підготовлено різноманітне оздоблення та начинка. Серед них: згущене молоко, мак та цукрова пудра. Коли солодощі були готові, наступив не менш творчий етап – упаковування продукції. І нарешті день благодійної ярмарки…   
Загалом під час заходу було зібрано близько 500 грн. Всі виручені кошти будуть витрачені на потреби дітей, що виховуються в кризових родинах. Ми виносимо вдячність людям, які долучились до акції. Незабаром ми розповімо на що будуть реалізовані отримані гроші.  





Коментарі

Популярні публікації