КРАСА ДУШІ ВРЯТУЄ СВІТ

Просто уявіть: кінематографічне освітлення, потужні шкіряні крісла, вантажні раковини, харизматичні перукарі-барбери, великі дзеркала і унікальна атмосфера. Юним підопічним Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас» нещодавно неймовірно пощастило. Вони були запрошені на виключно чоловічу територію в FRISOR BARBERSHOP.


Донині хлопчики з багатодітних, малозабезпечених, кризових та вимушено переміщених родин найчастіше стриглись мамою або бабусею вдома. На щось більше і професійніше в сімейному бюджеті просто не вистачало коштів. Все змінив один телефонний дзвінок від адміністрації «Barbershop Frisor» в м. Хмельницькому. Так зародилась ідея влаштувати благодійну ініціативу «Стильна стрижка в подарунок».    
Покращити зовнішній вигляд юнаків – це надто передбачуваний і поверхневий результат акції. Потрібно копати глибше. Адже не секрет, що зовнішність для підлітків є важливим індикатором успішності та самопочуття в цілому. А так хотілося б, щоб вони були більш впевненими в собі та й просто посміхалися.
Саме актуальність питання та прагнення й наявність можливостей допомогти зумовили проведення працівниками ХОБФ «Карітас» та адміністрацією й колективом перукарні «Frisor» благодійної ініціативи «Стильна стрижка в подарунок».
   Так розпочався чудовий день! Смачні пригощання, майстре-клас від досвідчених майстрів по догляду за волоссям і звичайно ж, творчий процес над стрижками дітей. Що з цього вийшло можете пересвідчитись нижче: https://plus.google.com/collection/c0npcB?hl=ru.
Ми в свою чергу, приносимо подяку керівництву чоловічої цирульні «BarberShop Frisor» за душевну щедрість та влаштоване свято для дітей.    

Коментарі

Популярні публікації