ПОДАРУЙ ДОБРО БЛИЖНЬОМУ!

      «Подаруй добро ближньому!» - саме під такою назвою проходила чергова благодійна акція Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас», спрямована на надання допомоги найбільш потребуючим  сьогодні категоріям  наших співгромадян.

Мова іде про вимушено-переселених осіб, які, у надзвичайно складний для них час, коли вони,  поспіхом залишаючи домівки та усе нажите майно, змушені були  шукати прихисток, розуміння  та допомогу в нових містах, серед чужих людей. В особливій скруті також знаходяться багатодітні сім’ї, доходи яких не дозволяють навіть повноцінно харчуватись, не говорячи уже про забезпечення одягом чи взуттям.
Хмельницький благодійний фонд «Карітас» не залишається осторонь потреб нужденних, намагаючись надати  допомогу у вигляді речей першої необхідності, а саме – сезонного одягу та взуття, памперсів для дітей, засобів гігієни, продуктів  харчування.
Нещодавно ми змогли допомогти тридцятьом найбільш потребуючим  родинам, які мають неповнолітніх дітей, надавши їм  продуктові набори, що складалися з вкрай необхідних у кожній родині продуктів харчування. Так, один пакунок складався з круп, олії, борошна, сиру, консерв, згущеного молока, яєць та солодощів. Вартість такого пакунка становила більше 300 грн.
Висловлюємо велику вдячність Українській Біржі Благодійності за допомогу у зібранні коштів для придбання продуктових наборів.
Сподіваємося, що завдяки цій та іншим нашим благодійним акціям, які мають за мету допомогти  нужденним родинам, вдасться зробити їхнє життя бодай трохи легшим та кращим, аби вони не втрачали надію та віру в доброту людських сердець.

Коментарі

Популярні публікації