СТИЛЬНА СТРИЖКА В ПОДАРУНОК

   Пам’ятаєте нашу благодійну ініціативу «Стильна стрижка в подарунок»? Тоді хлопчики з багатодітних, малозабезпечених, кризових та вимушено переміщених родин, що знаходяться під опікою Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас», завітали в гості в Frisor Barbershop. Минулого разу кожен юний вихованець отримав стильну стрижку та поради по стилю від досвідченого майстра цирульні. 

   Все хороше повинно мати продовження. Так вийшло і цього разу. Команда соціальних працівників «Карітасу» та перукарів Barbershop «Frisor» завітали в центр соціально-психологічної реабілітації «Подолянчик». Нагадуємо, що в центрі знаходяться діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти з кризових сімей, які по причині алкоголізму чи наркоманії батьків не можуть виховуватись в своїй родині.
   Як показує практика, вихованці ЦСПР «Подолянчик», які в силу різних обставин долі лишились батьківської любові, шукають її в кожному відвідувачі центру. Їхній гостинності можна тільки позаздрити. Хлопчики з радістю очікували своєї черги на стрижку, підбадьорюючи один одного. Своє сміливістю здивувала усіх одна дівчинка, яка забажала вибрити потилицю. 
   Особливим бонусом того дня для нас став концерт «Свято осені» у виконанні вихованців «Подолянчика». Так зворушливо та щиро… Так по-дитячому відверто та чуйно…
     Більше фото зі свята тут: https://plus.google.com/u/0/collection/cdhuqB

Коментарі

Популярні публікації