ДОСЛІДЖЕННЯ ПОТРЕБ ПІДОПІЧНИХ

Хочемо презентувати вам дослідження основних потреб підопічних благодійного фонду «Карітас Хмельницький» та всіх тих громадян, які неодноразово звертались до організації за допомогою. Для чого ми це робимо?

 По-перше, ми точно знаємо, що спільними силами можна зробити набагато більше.
 По-друге, наших ресурсів не завжди вистачає, щоб задовільнити базові потреби людей, що опинились в СЖО. Ключове слово тут «базові». Ніхто уже не говорить про якісь розкішні речі.
Так, ми знаємо, що в сучасних політичних та економічних обставинах важко впоратися навіть пересічному громадянину. Що вже говорити про ті родини, які втратили всі свої надбання і були змушені змінити місце проживання (вимушено переміщені особи),які виховують більше 3-х дітей (багатодітні сімї), які втратили місце роботи, годувальника, здоров’я тощо (кризові родини).
Короткий перелік найбільш затребуваних речей можна побачити нижче на схемі. Та зустрічаються і особливі прохання. Серед них – дитячі візочки, розвиваючі іграшки, дорожки, подушки. Дехто з дівчаток просить косметику. А чому тут дивуватись? Це цілком природнє бажання. Вони теж хочуть бути красивими та доглянутими.
Просимо Вас відгукнутися та допомогти!

Звертайтеся за адресою м. Хмельницький , вул. Зарічанська 10/3
тел. 067-323-06-26, (0382) 78-59-89    

Коментарі

Популярні публікації