ПРОДОВЖУЮЧИ ДОБРУ ТРАДИЦІЮ

   Час настав! Розпочинаємо підготовку до благодійної акції «Листи до Святого Миколая», яка відбувається щороку на базі Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас».
Минулорічна акція "Листи до Св. Миколая" в Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі

   Злетять непомітно осінні місяці і знову у кожну оселю, де на нього  з таким нетерпінням чекають дітлахи, постукає Святий Миколай. Його візит, звичайно ж, з подарунками,  приносить малечі море радості, веселощів та віри в чудо. Ми, дорослі, звісно, розуміємо, хто має попіклуватися про подарунки, аби вкотре ощасливити наших дітей. Але ми також знаємо, що  поряд з нами є діти, про подарунки для яких подбати немає кому, однак вони також з надією та тривогою очікують: а чи прийде до них Святий Миколай і цього року? Мова йде про діток-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування з інтернатних закладів, а також про тих, що зростають у кризових, неповних та малозабезпечених родинах. 
Минулорічна акція "Листи до Св.Миколая" в Городоцькому районному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів
Стикаючись щодня з такими сім'ями, ми, працівники благодійного фонду "Карітас", точно знаємо, що часто там не вистачає коштів навіть на найнеобхідніше- на їжу, дешевий одяг, зошити, не кажучи вже про інші речі, наприклад, книжечки чи іграшки, або ж модну річ. Попросивши про щось таке, ці діти, як правило отримують від мами відповідь на кшталт:"Зараз немає грошей на це; нам не до цього...Може, куплю колись пізніше..." А що вже говорити про діток, яким взагалі не пощастило, і вони виховуються в дитячих будинках та інтернатах.... Їм залишається лише мріяти про те, що добрий Святий Миколай  дізнається про їхні мрії та принесе  такий бажаний подарунок...
Минулорічна акція "Листи до Св. Миколая" в Гримайлівській школі-інтернат
Тож давайте разом підтримаємо  по-дитячому безпосередню віру в чудо та в людську доброту.
Практично це можна зробити, долучившись до підготовки акції "Листи до Святого Миколая" та приносячи до нашого фонду дитячі книги, енциклопедії, іграшки  (від 2 до 14 років),  різні предмети одягу та взуття (можна й Б\У, але в гарному стані), канцелярське приладдя, засоби гігієни та інше, з чого б ми могли скомпонувати подарунки для дітей віком від 2 до 16 років.
 Будемо вдячні усім, хто долучиться до цієї шляхетної справи та подарує трохи тепла й радості знедоленим діткам.
Приносити перераховані вище речі можна за адресою: м. Хмельницький, вул.Зарічанська 10/3 (церква позаду Політехнічного коледжу, цокольне приміщення);  тел:78-59-89, 067 32 30 626.

Коментарі

Популярні публікації