БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ "ШКІЛЬНИЙ ПОРТФЕЛИК"

Восьмий рік поспіль Хмельницький обласний благодійний фонд «Карітас» організував благодійну акцію «Шкільний портфелик» для дітей з сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах та дітей з родин вимушено-переселених осіб.

Цьогоріч 120 дітей з 53 родин, що опинилися у складних життєвих обставинах, та з 14 родин вимушено-переселених осіб, що проживають у м. Хмельницькому та в Хмельницькій області отримали необхідне для навчання канцелярське приладдя та шкільні портфелі. 
 Благодійна акція «Шкільний портфелик» є однією з наймасштабніших ініціатив, що організовуються нашим фондом, оскільки сьогодні надзвичайно гостро для родин, що перебувають у матеріальній скруті, стоїть питання забезпечення дітей найнеобхіднішими для навчання засобами та шкільним приладдям. Саме актуальністю проблеми та прагненням і можливістю допомогти таким родинам викликане бажання працівників нашої організації організовувати  та проводити дану благодійну акцію.

У межах акції було проведено наступні заходи:
- освячення портфелів та благословення дітей та їх родин перед новим навчальним роком;
- розважальна  програма для дітей  за участі аніматорів з Клубу дитячого відпочинку «Коала клуб»;
- майстер-клас від Патрульної поліції;
- вручення подарунків (шкільні портфелі та канцелярське приладдя відповідно до віку).


На останок варто згадати нашого надійного партнера, котрий уже стільки років поспіль допомагає забезпечити діток ранцями. Мережа магазинів «Офіс Центр» ще на початку липня розпочала акцію «Принеси в магазин старий рюкзак та отримай 20% знижки на новий». Усі отримані ранці були передані в благодійний фонд «Карітас».



Окрім того, не можемо не подякувати жителям міста Хмельницького та жертводавцям, котрі не забажали назвати своє ім’я та чий вклад в організацію благодійної акції «Шкільний портфелик» важко переоцінити.


Коментарі

Популярні публікації