ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЧЕМПІОНАТ "КУБОК КАРІТАСУ"

3 червня 2017 року в Києві відбувся другий Всеукраїнський чемпіонат «Кубок Карітасу» з вуличного футболу. Ініціатором та організатором футбольного турніру виступив благодійний фонд «Карітас Київ». Щодо учасників, то ними стали підлітки соціальних центрів «Карітасу». Хто це? Це діти та молодь з багатодітних, малозабезпечених, вимушено переміщених та кризових родин.  

Часто футбол для них – чи не єдиний спосіб вибудувати характер, волю до перемоги, вміння долати труднощі та розвивати свої сильні сторони. Окрім того, це чудова можливість дати вихід емоціям та навчитись взаємодіяти в групі. В рамках змагань зібрались команди з різних куточків України, незалежно від статі та рівня підготовки гравців. Загалом 120 учасників віком від 12 до 16 років з 11 міст України – Львів, Київ, Одеса, Коломия, Хмельницький, Фастів, Запоріжжя, Броди, Дніпро, Кремінна та Кам’янське. Герої житлових районів мали змогу показати свої футбольні таланти значно ширшій аудиторії.
 Нехай цьогоріч футбольна команда «Карітас Хмельницький» не виборола призове місце, проте вони здобули масу нових вражень, поринули в футбольне сьогодення та здобули мотивацію тренуватись краще… більше.
Дякуємо організаторам та особисто Ірині Пухняк за вражаючі емоції, подарунки та можливості до розвитку.







Коментарі

Популярні публікації