ЗИМОВІ КАНІКУЛИ З КАРІТАСОМ

Що дітвора любить понад усе? Звичайно ж, канікули! Підлітки, що відвідують соціальний центр при Хмельницькому обласному благодійному фонді «Карітас» проводять їх в особливий – корисний спосіб.

Напередодні Різдвяних та Новорічних свят життя в «Карітасі» вирує на повну. Повсюдно чутно дзвінкі та веселі голоси дітвори, які із задоволенням брали участь в зимових акціях та дозвіллях. А їх було немало… «Листи до Святого Миколая», «Вітамінки до Різдва», «В Різдво з любов’ю».
     Особливу програму було підготовлено й до канікул. Так, за короткий період ми побували в Хмельницькому міському спортивно-технічному клубі. Іншими словами – в тирі, де вчились володіти справжньою зброєю. 


    Переглянули мультиплікаційну стрічку «Полярний експрес» в кінотеатрі «Планета». 

Говорили ми й на серйозні теми: про техніку безпеки в новорічні свята, про права та обов’язки дітей. В останньому нам допомагали Патрульні поліцейські, які провели для підлітків урок права та подарували їм спеціалізовану літературу.

Останнім акордом перед завершенням зимових канікул стали репетиції Різдвяного Вертепу. Ще трішки та завершиться цей святковий період казки, але в пам’яті малечі залишиться багато позитивних вражень та спогадів. 
А ми в свою чергу дякуємо нашим благодійникам, які допомагають солодощами, іграшками та в різний спосіб урізноманітнюють дозвілля дітей.

Коментарі

Популярні публікації