ВИХОВУЄМО ТАЛАНТ ЗМАЛЕЧКУ

Мистецька студія «Арт-Карітас», що ось уже другий рік діє при Хмельницькому обласному фонді «Карітас», стала одним із найулюбленіших місць проведення вільного часу, здобуття нових  умінь, навичок, розкриття власних здібностей та талантів дітей, що відвідують різноманітні гуртки у нашому благодійному фонді, а також Недільну школу при Храмі Пресвятої Богородиці у  м.Хмельницькому.

Нам дуже приємно спостерігати, з яким задоволенням діти поспішають на  щосуботні  заняття з народної хореографії, аби ставати ще більш вправними у майстерності виконання незрівнянного українського танцю.
Тішить також те, що й найменші учасники студії, починаючи навіть з чотирирічного віку, цілком усвідомлено, без будь-якого примусу чи наполяганні батьків, сумлінно займаються та отримують неабияке задоволення та користь від процесу занять.
А ще – радіємо від того, що студію відвідують та є її надзвичайно старанними учасниками хлопці віком від 9 до 14 років, адже в українському народному  танці основою є саме чоловіча партія, дівчата ж є тендітною та вишуканою окрасою наших чудових танців.
17 грудня, під час святкового дійства, що передувало дню Святого Миколая, вихованці студії «Арт-Карітас» мали чудову нагоду продемонструвати власну майстерність та здобуті уміння перед численною глядацькою аудиторією – учасниками та гостями свята.
Українські народні танці у виконання двох вікових груп студії – молодшої та середньої – стали справжньою окрасою свята! Танцюристи й самі отримали величезне задоволення від власного виступу, а також підбадьорення та  схвалення глядачів, адже усі вони вперше були на великій сцені перед повним глядацьким залом! 
Більше фото за посиланням:
https://plus.google.com/u/0/photos/107587132208343788051/album/6371388758549677233/6371388756180394754?authkey=CI_Gp8abpZfgiwE

Коментарі

Популярні публікації