ПОДАРУЙ ДИТИНІ СВЯТО

    «Подаруй дитині свято» - саме таку назву носить одна з численних благодійних ініціатив, що втілюються в життя ХОБФ «Карітас», а саме – працівниками проекту «Мобільна робота з молоддю в Україні». 

    Днями ми мали можливість (звичайно, завдяки нашим щедрим благодійникам), поділитися добром, подарувати відчуття свята та внести й свою частинку, аби життя дітей, для яких було передано подарунки, стало бодай трохи радіснішим та щасливішим. Адже мова йде про діток особливих, тих, кому щодня доводиться боротися за своє маленьке життя, щодня відвойовувати у страшної хвороби можливість знову бачити сонце, небо, рідних людей… Це дітки, що живуть з ВІЛ.
   Усвідомлюючи той факт, що їм, м’яко кажучи, дуже не пощастило і все те, через що їм доводиться проходити щодня, намагаємося не забувати, що такі діти живуть поряд з нами й потребують нашої допомоги і підтримки, тому тішимося кожній можливості поділитися з ними тим, що маємо.
Ось і нещодавно Хмельницький благодійний фонд «Карітас» з радістю передав для дітей з ХОВ «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ» теплі спортивні костюмчики, яскраві піжами для хлопчиків та дівчаток, чудові сукенки для маленьких модниць, гарні вишиванки для юних патріотів і, звичайно ж, іграшки! Увесь цей набір чудово доповнили солодкі презенти.
Нехай усі діти будуть здорові та щасливі, а ми, дорослі, намагатимемося зробити для цього все, що в наших силах!
З етичних міркувань фото дітей не додається. 

Коментарі

Популярні публікації