ВІТАМІНКИ ДО РІЗДВА

Саме під такою назвою сьогодні в Хмельницькому обласному благодійному фонді "Карітас" проходила чергова благодійна акція, головною метою якої було поділитись з юними вихованцями вітамінами, які містяться в бананах, апельсинах та мандаринах. 

Різдво прекрасне свято! У цей день ми відзначаємо народження Ісуса Христа - Божого Сина. Небесний Батько подарував нам Спасителя - це воістину самий великий дар людству!  Тому на Різдво прийнято робити дарунки рідним, друзям, близьким людям і, звичайно ж, дітям.
Фрукти - це не тільки корисний і смачний дарунок, а й справжня скарбниця здоров'я, цінне джерело вітамінів, мікроелементів і антиоксидантів: речовин, які здатні захищати клітини організму від хвороб.
Найбільше вітамінів у се­зон­них фрук­тах.  Ман­да­ри­ни, хур­ма, гра­на­ти, фей­хоа, які дозрівають во­се­ни, до зи­ми ще не всти­га­ють роз­гу­би­ти своїх корис­них якос­тей. Всі во­ни містять ба­га­то аскорбінової кис­ло­ти, необхідної для ро­бо­ти імунної сис­те­ми.
  Ми прагнемо  подарувати дітям яскраве, корисне і незабутнє Різдво і як сказано в Писанні: «Душа, яка благословляє, насичена буде, а хто поїть інших, напоєний буде і він». (Біблія, книга Приповістей 11:25)
ХОБФ «Карітас» висловлює щиру подяку за допомогу у проведенні акції   генеральному спонсору - компанії «Фруктовий Рай ЛГ (ЦИТРОН ПЛЮС)».

Коментарі

Популярні публікації