ПОДАРУНКИ ВІД СВЯТОГО МИКОЛАЯ ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ "КАРІТАС"

Акція «Листи до Святого Миколая» нарешті стартувала! А точніше – улюблений етап дітлахів – роздача подарунків. Позаду два місяці праці та трепет очікування.

Цьогоріч святковий концерт проходив в ДНЗ «Хмельницький центр «ПТО Сфери послуг» за участі студентів навчального закладу. Деякі традиції настільки хороші, що мають місце з року в рік. Це було неймовірно казкове дійство з інсценізованими сценками та піснями. Справжнім ексклюзивом концерту став виступ танцювальної студії «Арт-Карітас», під час якого дві групи дітей (молодша та старша) демонстрували глядачам майстерність українського народного танцю.
     Звичайно головною персоною свята був Святий Миколай, який і нагороджував слухняну малечу подаруночками, а по завершенні свята охоче фотографувався з дітками. 
Загалом 17 грудня довгоочікувані подарунки отримали 87 дітей віком від 3-х до 16-ти років, що виховуються в кризових, малозабезпечених та багатодітних родинах. Також в загальному списку діти-сироти та позбавлені батьківського піклування.
Ми дякуємо усім благодійникам, що допомогли втілити дитячі мрії. Велосипеди, дорогі іграшки, модний одяг та навіть мікрохвильова піч – про це все діти донедавна лише мріяли. Але ж чудо стається, тим паче, що цього року в Чудотворця були такі чудові помічники.    
Святий Миколай знає, що в нього попереду ще багато роботи, адже на його прихід чекає ще 420 дітей з інтернатних установ міста Полонного, Ізяслава, Теребовлі та Гримайлова.

Коментарі

Популярні публікації