В НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК З "КАРІТАСОМ"

   Сьогодні під егідою Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас» відбулась уже традиційна благодійна акція «Шкільний портфелик». Уявіть лише - 7 рік поспіль! В чому її популярність?
   "Шкільний портфелик" - це не просто ініціатива, яка обмежується наданням благодійної допомоги у вигляді портфеликів та канцтоварів. Це справжнє казкове шоу для дітей. Та цьогоріч він був по-особливому особливим:) 
    Розпочалось усе з освячення канцелярського приладдя отцем Анатолієм. Бо шкільна успішність розпочинається з відповідального ставлення до своїх обов’язків як перед батьками, так і перед вчителями. Та перш за все – перед Богом.
   Далі про свято попіклувались справжні майстри веселощів – Коала Клуб. Хто, хто, а ось вони вміють влаштувати справжнє свято дітям. Знайомство з чудними Фіксіками, конкурси, танці, подарунки, розваги, бульбашкова дискотека. Саме в такому руслі пройшла друга частина свята.
   Після веселощів потрібно поговорити й про серйозне. В цьому ділі допомогли патрульні поліцейські. Діток навчали дорожніх знаків, правилам безпеки на дорозі. Як треба чинити в разі небезпеки та як її уникнути. А на завершення усі присутні отримали в подарунок повчальні книжечки.
   Звичайно ж, найбільш очікуваною та відповідальною місією стало вручення подарунків юним вихованцям ХОБФ «Карітас». Цьогоріч пакунки до свята Знань отримали близько 170 діток. Зошити, альбоми, ручки, пластилін, олівці, кольоровий папір, пенал – ось таке наповнення ранця.
   Взагалі, свято вдалось. Принаймні, про це свідчать не лише захопливі відгуки батьків та сяючі очі дітей, але й зацікавлені погляди прохожих, які підкорювали верхівки дерев, щоб поспостерігати за гучним дійством.     
    Ми, в свою чергу, приносимо щиру подяку усім, хто долучився до акції:
  • Організації аніматорів «Коала Клуб», які вже третій рік поспіль на волонтерських засадах влаштовують розважальну програму для діток;
  •   Магазину «Офіс-центру» за організацію збору портфеликів;
  •   Патрульній поліції м. Хмельницького, які взяли на себе місію просвітників та охоронців дитячої безпеки;
  • Отцю Анатолію Венгеру, священнослужителю УГКЦ за повчальну науку та освячення шкільного приладдя; 
  •  Журналістам ТРК «Місто», «33 каналу», ТРК «Поділля-центр» та видання «Всім» за об’єктивне висвітлення інформації;
  •   Щедрим жителям міста Хмельницького, які впродовж двох місяців ділились зошитами, ручками, альбомами та іншим канцелярським приладдям;
  •   Українській Біржі Благодійності за співпрацю та надання можливості збору коштів.
    Нехай Господь Бог благословить Вас за те добро, що Ви чините і віддячить Вам сторицею! 




Коментарі

Популярні публікації