ФЛЕШМОБ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

В такий нестабільний час для України багато кому не вистачає тепла та позитивних емоцій. А так би хотілось більше єдності, патріотизму та щирішої ідентифікації себе як українця. Тому чи може бути кращий день та дата для виховання подібних якостей, ніж День Незалежності України?
Саме тому підопічні Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас» вирішили підготувати флешмоб «В єдності сила», присвячений 25-ій річниці Незалежності України. Порадившись, діти вирішили, що метою акції слугуватиме поширення позитивного ставлення до свого народу та своєї країни.
В основі флешмобу стало створення світлин, на яких зображено частину гімну України та хештеги «Ukraine», «Незалежність», «25». Кожен бажаючий міг долучитись до ініціативи, тим самим засвідчивши свою любов до неньки України.
Загалом в акції взяли участь 18 дітей та було залучено близько 30 сторонніх осіб, яким було запропоновано сфотографуватись зі словами гімну України. За допомогою патріотичної акції учасники ще раз підкреслили своє прагнення до єдності та миру в Україні.




Коментарі

Популярні публікації