ОСІННІ КАНІКУЛИ З "КАРІТАСОМ"

В період з 30 жовтня по 3 листопада в школах міста Хмельницького були осінні канікули. Перед батьками стояло важливе питання «Як зорганізувати дозвілля дитини, щоб воно було цікавим та позитивним, дозволити їй не лише відпочити від уроків та домашніх завдань, але й наситити час канікул корисними діями та інформацією?»
Сьогодні ми розповімо, як підопічні «Карітас Хмельницький» активно відпочивали.

Підлітки відвідали ДНЗ "ВПУ №11 м. Хмельницького", де мали змогу ознайомитись з технічною творчістю, основами маркетингу та менеджменту в учнівському бізнес-центрі, а також пізнати таємниці телевізійної майстерності. Приємною несподіванкою став майстер-клас з гри на барабанах.

Наступного дня ми влаштували День краси та взяли участь в майстер-класі з перукарського мистецтва в ДНЗ «Хмельницький центр ПТО Сфери послуг».  Дівчатка навчались крутити волосся, а хлопчики мали можливість зробити нову стрижку.


 Наступного разу ми з дітками відвідали Хмельницький обласний благодійний фонд «Хесед-Бешт». Там же відвідувачі побували в музеї єврейського побуту та дізнались цікавинки з історії ізраїльського народу. Родзинкою заходу став аквагрим.



Завершальним акордом канікул став творчий майстер-клас на тему «Осінній пейзаж» з використанням крапкової техніки.

 Ми віримо, що юні вихованці гарно відпочили! Щиро дякуємо усім, хто долучився до створення корисного та цікавого дозвілля.

Коментарі

Популярні публікації