В ГОСТІ ДО КНИГИ


Всі ви, звичайно, знаєте, що без книги жити неможливо. Книга супроводжує вас з самого раннього дитинства до кінця віку. 

За допомогою книги ви можете зустрітися з фараоном, взяти участь у піратській авантюрі, схрестити шпагу з мушкетером короля чи гвардійцем кардинала, постояти на балконі, слухаючи серенади закоханого лицаря, захопити у полон серце невгамовного Дон Жуана, допомогти Шерлоку Холмсу розкрити таємничий злочин, здійснити міжзоряний переліт до Альфи Центавра, поспілкуватися з представниками найрізноманітніших цивілізацій, подолати хащі Амазонки та спробувати роль невловимого агента 007...

Так, вчора підопічні ХОБФ “Карітас», в рамках заходів літніх канікул, здійснили екскурсію у бібліотеку-філію № 12 Хмельницької міської ЦБС. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі і підлітків та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів.
Провідний бібліотекар ознайомила відвідувачів з книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками для дітей, познайомила  з правилами користування книгою та бібліотекою.

Діти жваво цікавилися книгами та журналами, слухали розповіді бібліотекарів, відповідали на запитання вікторини, відгадувати загадки та переглянули мультфільм.
Працівники ХОБФ «Карітас» висловлюють щиру вдячність Любенчук Тетяні Володимирівні (заступнику директора ЦБС по роботі з дітьми) за таку цікаву та пізнавальну екскурсію.

Коментарі

Популярні публікації