СОЦІАЛЬНА СПІЛЬНОТА "МОЛОДІ СЕРЦЯ"

Життя після 50 тільки починається – це важко зрозуміти з огляду на мізерні пенсії та соціальні стереотипи. Однак у Хмельницькому знають, чим зайнятися, щоб не сидіти  в чотирьох стінах після виходу на пенсію.
Зробити життя хмельницьким людям похилого віку цікавішим і змістовнішим спробували у Хмельницькому обласному благодійному фонді «Карітас», де нещодавно відкрили новий проект «Соціальна спільнота Молоді серця» спільно з  управлінням праці і соціального захисту населення Хмельницької  міської ради.
Соціальна спільнота «Молоді серця» - це справжній осередок творчості, натхнення, доброти. Клуб, який збирає небайдужих талановитих людей, котрі цінують кожну мить свого унікального і неповторного життя, вміють радіти кожній прожитій хвилині, відкривають у собі нові грані, пізнають світ і отримують задоволення від тисячі дивних речей на світі, а ще своєю позитивною енергією, запальною піснею, дотепним гумором створюють хороший настрій не лише собі, але й оточуючим.




В рамках Проекту проводитимуться дослідження з подальшим створенням короткометражних документальних фільмів про життя людей, що стали жертвами тоталітарного режиму.
Отож, якщо Вам 50+, Ви повні життєвої енергії і бажаєте щасливо і активно жити, запрошуємо Вас щочетверга 0 15:00 у клуб «Молоді серця» за адресою: м.Хмельницький, вул.. Зарічанська 10/3 Соціальний Центр ХОБФ «Карітас»

Коментарі

Популярні публікації