ТЕРАПІЯ РАДІСТЮ АБО ПРОЕКТ "ART-HOSPITAL"

Знову відновив свою роботу благодійний проект «Art-Hospital», метою якого є психологічна реабілітація та підтримка дітей, які знаходяться на лікуванні у медичних закладах міста. Сприяння розвитку творчості, самореалізації  та емоційної  стабільності  дітей   міста Хмельницького та області.


Загалом проект діятиме в Хмельницькій обласній та Хмельницькій міській лікарнях. Цього разу він матиме свою провідну тематику – Казкотерапію та переслідуватиме наступні цілі:
- проводити лікування казками, процес об’єктивізації проблемних ситуацій, активізація  ресурсів, потенціалу особистості.
- проводити терапію  середовищем, особливою казковою атмосферою, в якій можуть проявитися потенційні можливості особистості, може матеріалізуватись мрія; а головне, в ній з’являється відчуття захищеності та аромат таємниці.
- організувати змістовне дозвілля  та відпочинок дітей, що перебувають у лікарняних установах.
Так, дітки познайомляться з казками про «Здоров'я та Хворобу», про Короля і його трьох дочок, про страх темряви та багато інших. Малеча зможе поринути у світ лялькового театру та створити власну чарівну історію, в якій вона здорова та щаслива.  

Коментарі

Популярні публікації