ЛИСТИ ДО СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Сьогодні благодійний фонд «Карітас» завершив благодійну акцію «Листи до Святого Миколая». За час її проведення ми відвідали 3 інтернатних заклади Хмельницької області та 2 Тернопільської області.


Цьогоріч були проведені наступні заходи:
-  Відвідання Гримайлівської санаторної школи-інтернат;
-  Поїздка до Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру;
- Відвідання центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Щасливе дитинство» в Полонному;
-  Поїздка в Ямпільську спеціалізовану школу-інтернат;
- Відвідання реабілітаційного центру для дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями «Віра в життя» в м. Городок;
-  Вручення подарунків для дітей, що проживають в прифронтовій зоні АТО м. Волноваха;
-  Святковий концерт та видача подарунків підопічним ХОБФ «Карітас».
Цього року було дещо непросто виконати усі побажання дітлахів, однак завдяки вам, наші вірні друзі з великими серцями, вдалося ощасливити близько сімсот дітей, що перебувають в інтернатних закладах Хмельницької та Тернопільської областей, більшість з яких мають серйозні вади фізичного або розумового розвитку, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, а також підопічні Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас», які виховуються у кризових, багатодітних та малозабезпечених родинах.
Чи є на світі більша втіха, аніж бачити щасливі дитячі очі, захват та віру в чудо, що здійснилося? Ми, працівники фонду, мали таку радість, адже протягом останніх днів завдяки  помічникам Святого Миколая, доставляли та вручали особисто в руки пакунки кожній дитині, що місяць тому написала лист і з замиранням серця очікувала на подарунок. Дитячі мрії здійснюються, і ми щасливі, що маємо почесну місію - допомагати їм збуватися!

Коментарі

Популярні публікації