КАРІТАС - РОДИНАМ З ДІТЬМИ

Сьогодні понад 30 родин взяли участь в благодійній акції «Карітас – родинам з дітьми», головна мета якої – забезпечення продуктовими наборами багатодітних, малозабезпечених та кризових сімей.

 «Подаруй добро ближньому», «В Різдво з любов’ю», «Великодній кошик». Під такими назвами кожного року принаймні 4-5 разів Хмельницький обласний благодійний фонд «Карітас» ділиться з потребуючими родинами продуктовими наборами.
 Перегляд фільму про діяльність ХОБФ "Карітас"
Перегляд фільму про діяльність ХОБФ "Карітас"
Уявіть лише, існують діти, які зростають в сім’ях, де йде щоденна боротьба за виживання, де не завжди є на столі навіть найнеобхідніші продукти, не говорячи вже про солодощі, фрукти та іншу подібну їжу, яка вже давно перейшла для них у розряд небачених ласощів. Саме актуальністю проблеми та прагненням і можливістю допомогти сім’ям, що перебувають в матеріальній скруті викликані подібні ініціативи.

Благодійна акція «Карітас – родинам з дітьми» здійснюється завдяки пожертвам, котрі були зібрані на ресурсі Української Біржі Благодійності. Цього разу вартість одного продуктового пакунка становить близько 400 гривень та вміщує в себе: різноманітні крупи (гречка, рис, пшенична, пшоно, горох), макарони, олію, борошно, 4 види консерв, томатну пасту, молочну продукцію (творог, масло, йогурт, сметана), шоколад та яйця. 

Коментарі

Популярні публікації