ЗВОРУШЛИВИЙ. НІЖНИЙ. ДЕНЬ МАТЕРІ

   День матері - це одне з найбільш зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди підтримає і буде самовіддано любити, не зважаючи ні на що. Святкування Дня матері - це чудова можливість висловити свою любов і безмежну вдячність за все, що роблять для нас наші Мами. 

13 травня 2017 року, напередодні цього світлого і доброго свята, підопічні ХОБФ "Карітас",  підготували святковий концерт та урочисте привітання для своїх матерів. Зі зворушливими піснями та чудовими музичними творами, віршами та танцями  виступали діти перед своїми матерями.

Отож, любі наші, найдорожчі Матусі! Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Нехай кожен день ваш буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров'я, благополуччя, душевного спокою, миру й затишку вам та вашим родинам на довгі та многії літа!


Висловлюємо щиру подяку адміністрації та колективу Гімназії №2 м.Хмельницького, зокрема директору Байдичу В.Г. за надане приміщення актової зали для проведення свята. Допомога, надана Вами, послужила на благо: допомогла знедоленим сім'ям відчути Вашу турботу і увагу. 

Коментарі

Популярні публікації