ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ГРА БРЕЙН - РИНГ "УКРАЇНА - СЛАВНИЙ КРАЙ"

З метою організації змістовного дозвілля юнацької молоді, виявлення юних обдарувань та інтелектуалів, розвитку  в дітей  допитливості та  зміцнення і розвитку доброзичливих  дружніх зв'язків між  дітьми-підопічними з різних благодійних організацій 17.03.2017 року в приміщенні ХОБФ "Хесед Бешт" пройшла інтелектуальна гра брейн-ринг на тему "Україна-славний край".


   Брейн-ринг – це гра не лише на демонстрацію ерудиції або відмінної пам’яті. Це гра, яка вимагає майже миттєвої концентрації думок, вміння логічно мислити, працювати у команді та знаходити обґрунтовану відповідь на питання. І все це протягом 60 секунд у стані напруженості, оскільки поряд «конкуренти»! Тобто брейн-ринг – це можливість проявити й випробувати власний інтелект, увагу, зосередженість й витримку в цілому.
     У грі приймали участь збірні команди ХБФ "Хесед Бешт" та ХОБФ "Карітас". У захоплюючому протистоянні перше місце виборола збірна команда ХОБФ"Карітас".
    Загалом, під час проведення гри панувала весела та дружна атмосфера. Команди яскраво презентували себе, відповідали на запитання з народознавства, географії, історії, інформатики, музики та  показали вміння працювати в команді.
Для усіх присутніх гра подарувала незабутні враження, шквал позитивних емоцій та просто гарний настрій від спілкування.
Надалі ми обіцяємо проводити більше подібних заходів, де кожен охочий може випробувати свої знання, дізнатися про щось нове та цікаве, а також просто весело і з користю провести час.
Дякуємо командам за гарну гру та бажаємо подальших творчих успіхів та інтелектуальних перемог!

Коментарі

Популярні публікації